SOLAT SUNAT DHUHA, HAJAT DAN TASBIH AKAN DIADAKAN PADA 12/06/16 INI DENGAN DIIMAMKAN OLEH USTAZ DZUWAZIR HJ SAAT JAM 09:00 PAGI. MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DIJEMPUT HADIR

Photobucket

Isnin, 12 Januari 2015

BACAAN YASIN DAN DOA SELAMAT KHAS UNTUK TUAN HJ. MOHAMED HUSSAIN BIN YUSOF

SELAMA 2 tahun (2013 dan 2014) Tuan Hj. Mohamed Hussain bin Yusof, seorang warganegara Singapura telah memberi sumbangan kepada Surau Infitah Al-Khairiah. Sumbangan tersebut telah digunakan untuk memberi bantuan kepada warga emas dan ibu tunggal. Pihak surau merakam kesyukuran yang amat tinggi kepada Tn. Hj. Mohamed atas sumbangan peribadi beliau itu.

Baru-baru ini pihak surau menerima satu berita tidak baik berkenaan kesihatan Tn. Hj. Mohamed daripada saudaranya iaitu Pn. Hajah Normah yang juga merupakan salah seorang AJK surau. Dalam keadaan kesihatan Tn. Haji yang tidak begitu sihat, Tn. Haji sekali lagi telah memberikan sumbangan peribadinya kepada surau dan berhajat agar sumbangan itu digunakan untuk memberi bantuan kepada warga emas, ibu tunggal dan anak-anak yatim.

Pihak pentadbiran surau telah berbincang dan memutuskan akan menunaikan hajat Tn. haji itu pada hari khamis ini (15/01/2015). Dan pada majlis itu juga akan diadakan sekali majlis bacaan yasin dan doa selamat khusus untuk Tn. Haji. Semoga kesihatan Tn. Haji akan bertambah baik dan dilindungi Allah sentiasa.