SOLAT SUNAT DHUHA, HAJAT DAN TASBIH AKAN DIADAKAN PADA 12/06/16 INI DENGAN DIIMAMKAN OLEH USTAZ DZUWAZIR HJ SAAT JAM 09:00 PAGI. MUSLIMIN DAN MUSLIMAT DIJEMPUT HADIR

Photobucket

Rabu, 27 Ogos 2014

GAMBAR SEKITAR PROGRAM


My Image

My Image


My Image

My Image


My Image

My Image


My Image

My Image


My Image

My Image


My Image

My Image


My ImageMy Image

My Image

Selain majlis jamuan hari raya, turut diadakan ialah majlis pelancaran bulan kemerdekaan. Pada majlis itu En. David mewakili Dato' Hj. Hasim Rusdi menyampaikan jalur gemilang kepada pengerusi-pengerusi NGO yang terbabit yang terdiri dari pengerusi surau Infitah Al-Khairiah (En. Tajol Ariffin Hasan), pengerusi COMBI (Pn. Norjan Ismail), pengerusi Persatuan Penduduk (En. Abdul Ghani Mansor) dan Pengerusi Pewita (Pn. Raja Dewi Sulong) manakala jalur gemilang untuk ketua Umno Cawangan diberikan kepada En. Abdul Ghani Mansor yang juga merangkap pengerusi Badan Kebajikan RPSF2.

Antara tetamu VIP yang kekesempatan hadir pada malam itu ialah YB Dato' Hj. Hasim Rusdi (Ketua Umno Bahagian Rasah), En. David (Pengerusi Gerakan Negeri Sembilan), pegawai COMBI dan beberapa orang ketua cawangan.

Untuk memaknakan lagi pengertian bulan kemerdekaan, artis budaya yang diketuai oleh En. Yuzimudin telah mendeklamasikan sajak berkenaan kekejaman Israel di bumi Gaza.